Kevin Koradin predstavlja pesem Never let me go!

Rocker Kevin Koradin navdih za skladbe črpa iz sveta, del katerega je tudi sam. Skladba Never let me go je distopična vizija prihodnosti: pripoveduje o človeku, pravzaprav klonu, od katerega se pričakuje le izpolnjevanje funkcije, za katero je bil ustvarjen. Ujet v sistemu, ki posameznika obravnava zgolj kot robota ali številko, želi pokazati, da lahko ponudi več od avtomatizma; želi pokazati svojo dušo, čustva. Zato ustvarja, piše, slika, da bi za njim ostalo kaj več kot zgolj številka na listu papirja.

V zgodbi najdemo mnogo vzporednic s časom, v katerem živimo danes. Na prvi pogled znanstveno fantastična skladba pravzaprav ni daleč od naše resničnosti. Pri nastajanju skladbe je ponovno sodeloval z nizozemskim producentom Cliffordom Goilom. Futuristično besedilo je svojo zvočno podobo našlo v alternativnem popu.

Koradin je ena od tistih ustvarjalnih duš slovenskega glasbenega prostora, ki lahko včeraj ustvari hard rock skladbo z bandom Gora ali moderno rock himno za zasedbo Tide, ali pop pesem za Aniko Horvat. Prisluhnite mu, kako zveni v samostojni izvedbi!