shutterstock_68574388 Rezultat iskanja slik za FACEBOOK 300 X 112    Rezultat iskanja slik za FACEBOOK 300 X 112

O PORTALU

Glasbeni portal je nastal v mesecu oktobru 2015. Glasbeni portal je namenjen vsem tistim, ki želite biti obveščeni o glasbenih novicah in novostih doma in po svetu. Na portalu boste našli glasbene novice, glasbene novosti, nagradne igre, top 12, glasbene lestvice, intervjuje in še mnogo več.

EXTREME SLOVENIA IN GLASBENE NOVICE NA ISTI STRANI!

Spletni glasbeni portal Extremeslovenia.eu in glasbenenovice.eu delujeta na isti spletni strani z razlogom obveščati obiskovalce o novostih z glasbenega sveta. Za hitrejše pridobivanje informacij nas poiščite na spletnih omrežjih.

Postanite član EXTREME CLUBA in pridobite številne ugodnosti.

Član postanete preprosto in za samo 5 eur! Prenesite na vaš računalnik pristopno izjavo in jo izpolnjeno pošlite na naš email info@extremeslovenia.eu Članko izkaznico boste na naslov prejeli v roku 10 dni. Ob prevzemu izkaznice boste plačali članarino v višini 5 eur. Članarina se plača samo ob pristopu. Članska izkaznica vam prinaša dodatne ugodnosti!

Za vse ugodnosti kliknite TUKAJ

Sodelujte v nagradnih igrah! 

Extreme Slovenia in Glasbene novice občasno prirejata nagradne igre za obiskovalce naše spletne strani. V preteklosti so bile nagradne igre odlično obiskane in trudili se bomo, da bo tako tudi ostalo. V preteklosti smo podelili pakete M&M, CD kantavtorice Nataše, vstopnici za Termano Laško, knjigo Katje Mihelčič in še bi lahko naštevali.

Katere nagradne igre so trenutno aktualne izveste če kliknete TUKAJ

Oglašujte na naši spletni strani in prihranite!

Extremeslovenia.eu in glasbenenovice.eu s svojo široko skupnostjo dosega visok mesečni doseg uporabnikov, zato je primeren za oglaševanje vseh produktov in storitev, še posebej pa je efektivno ciljano oglaševanje s področja računalniške tehnologije ter interneta, saj je vsem uporabnikom strani skupna vsaj osnovna računalniška in internetna pismenost. Na portalu poleg sodelovanja z oglasnimi agencijami nudimo oglaševanje tudi oglaševalcem posameznikom in podjetjem.

Za več informacij kliknite TUKAJ



Vask konec mesec bomo podarili članstvo z naloženim dobroimetjem v višini 5 eur. Nagrajenec bo obveščen po e-pošti.

Vaše ime:*
Telefon:*
-
Zadeva:*
Sporočilo:*
E-mail:*
Spletna stran:
Naslov:
extreme center